Hieronta, lämpö- ja kylmähoidot sekä hoitava laser – koirasi hyvinvoinniksi

Olen koirahieroja Virpi Liinoja, valmistunut Tampereen Koirahierojakoulusta. Tällä hetkellä opiskelen lisäksi koirien kouluttajaksi Koirakoutsissa, Tampereella myöskin.

Asiakkaitani ovat urheilu- ja harrastuskoirat, sekä myös nk. kotikoirat, jotka nekin tarvitsevat lihashuoltoa tai kuntoutusta aika ajoin. Hieronta edistää koiran hyvinvointia. Se nopeuttaa rasituksesta palautumista, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, vähentää turvotusta sekä lihasten kireyttä, lievittää kipua ja rentouttaa.

Hierontaan varataan aikaa n. tunnin verran, tarkastellaan liikkeitä käynnissä, ravissa ja laukassa. Käydään läpi asioita koiran elämään liittyen; terveys, ravitsemus, harrastukset ym. Laaditaan kullekin koiralle sopiva hierontasuunnitelma. Yksittäisten aikojen lisäksi hoidot voi ottaa 5 tai 10 kerran sarjoina. Yksittäisen hoidon hinta on 37 €, 5 kerran sarja 35 €/kerta ja 10 kerran sarja 32 €/kerta. Maksutapa käteinen.

Tervetuloa kokeilemaan koirahierontaa, vastaanottoni on täällä Lemmikkikulmassa tiistaisin klo 10-18 välisenä aikana. Ajanvaraus ja tiedustelut p. 040 502 0110 tai virpi@liinoja.com tai Lemmikkikulman numerosta 09 428 92 503.

hierontakuva 4v