STADIN MURRE tmi  on koirien hyvinvointiin erikoistunut trimmausliike. Yritys on toiminut eri puolilla pääkaupunkiamme jo yli 25- vuoden ajan, ja viimeiset viisi vuotta olemme tehneet jalansijaa Munkkiniemessä sijaitsevan LEMMIKKIKULMAN yhteydessä. Asiakaskuntamme on kirjoltaan laaja, ja moni asiakkaistamme onkin jo säännöllisesti huoltoon saapuva kanta-asiakas. Trimmaamme koiria rotuun katsomatta vankalla ammattitaidolla  pennusta tai rasavillistä nuorukaisesta aina vaariin saakka. Koirasi hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja ymmärrämme myös yksillöllisiä tarpeita. Meillä koiria kohdellaan aina hyvin!

Huom! Tällä hetkellä emme voi palvella kissojen tai jyrsijöiden omistajia, emmekä myöskään leikkaa lintujen kynsiä.

AJANVARAUS

Arkisin ma-pe kello 10-18 numerosta 050 5177505/ Wellu.

PALVELUT

Kaikenrotuiset koirat ovat tervetulleita meille oli kyseessä sitten nypittävä, leikattava, ajeltava tai vaan pestävä koira. Leikkaamme kynsiä, siistimme kulmakarvoja, pyöristämme tassuja ja nypimme korvakäytävät puhtaiksi. Meillä on täydet pesumahdollisuudet ja kaksimoottorinen turbofööni. Näyttelytrimmauksia – ja siistimisiä teemme useimmille roduille, ja  suunnittelemme ” rakennusvaiheet” yhdessä omistajan kanssa. Voit myös tulla konsultaatioon pentusi tai varttuneemman koirasi kanssa, mikäli joku turkinhoitoon liittyvä seikka askarruttaa sinua, tai jos tarvitset yksilöllistä opastusta. Kaikkiin toimenpiteisiin kuuluu varata aika arkisin klo 10-18.00 välillä joko puhelimitse 050 5177505 tai käväisemällä paikan päällä.

NON-STOP KYNSIENLEIKKAUS

Mikäli koirasi EI tarvitse erikoistoimenpiteitä, kuten kuonokoppaa tai omaa aikaa ilman muita asiakkaita, toista trimmaaj a pitelijäksi tai jotain tiettyä leikkaajaa, voit tuoda koirasi kynsienleikkuuseen ILMAN AJANVARUSTA ti-to 11 – 17. Leikkaus maksaa 15€. Mikäli kynsien leikkaus on monimutkaisempaa ja tarvitsee enemmän aikaa , tai mikäli tarvitset lisäpalveluita,  tulee sinun varata toimenpiteeseen aika numerosta 050 5177505. Veloitus on tällöin aikaperusteinen.

AJANVARAUS

Arkisin ma-pe kello 10-18 numerosta 0505177505/ Wellu.

Mikäli olet myöhässä tai et pääsekään tuomaan koiraasi toimenpiteeseen sille varattuna ajankohtana, tulee Sinun olla heti yhteydessä trimmaajaan. Peruutus tulee suorittaa 24 h ennen trimmausajankohtaa. Peruuttamatta jätetty aika veloitetaan täysimääräisenä yleisen vahinkokorvauslain mukaisesti.

KUKA MINÄ OLEN?

Veli-Pekka Kumpumäki eli ” Wellu”

Olen harrastanut koiria koko ikäni. Ensimmäinen perheen oma koira oli pitkäkarvainen collie, mutta 9- vuotiaana  sain ” ihka oman koiran”; valkoisen länsiylämaanterrierin, ja sillä tiellä ollaan vieläkin. Perheeseeni kuuluu sekä westieitä, että skotteja, ja olen kasvattanut molempia rotuja vuodesta 1982 lähtien. Kasvateissani on yli 100 muotovaliota, sekä yksi jäljestysvalio ja yksi Agilityvalio ( USA). Trimmauksen saloihin perehdyin rotujärjestön järjestämillä kursseilla ja myöhemmin kennelassistenttina tunnetuilla eri rotujen kasvattajilla niin Suomessa, kuin ulkomaillakin. Armeijapalvelukseni suoritin Kainuun Prikaatissa sotakoiramiehenä. Pian tämän jälkeen perustin yritykseni vuonna 1994. Vuosien varrella olen trimmannut yli 200 koiraa muotovalioksi useista eri roduista. Olen toiminut kansainvälisen trimmauskilpailun yhtenä tuomarina ( Golden Groomer, Belgia)ja toiminut alan kouluttajana niin Suomessa, kuin ulkomaillakin. Musti ja Mirri OYn lanseeraaman Dogroom – trimmauskonseptin ensimmäisenä trimmausvalmentajana toimin sen perustamisen aikoihin parin vuoden ajan. Nykyään käyn ajoittain kouluttamassa oppilaita Amiedulla, ja myös koulutan oppisopimuksella  trimmaajan ammattiin perehtyviä ja osaamistaan laajentavia alan yrittäjiä. Olen toiminut aktiivisesti myös koirien ulkomuototuomarina sitten valmistumiseni vuonna 1999. Olen arvostellut ympäri maailman aina Australiaa myöden yli 20 eri maassa. Minulla on arvosteluoikeudet lähestulkoon kaikkiin koirarotuihin. Koirat ovat siis koko elämäni.