KOIRIEN JA KISSOJEN KIVUTON HAMMASKIVEN POISTO ILMAN NUKUTUSTA

“Ilman nukutusta tehtävä hammaskiven puhdistus sopii kaikenlaisille koirille ja kissoille, niin nuorille kuin vanhoille. Koska se tehdään ilman nukutusta, se on usein ainoa mahdollinen vaihtoehto iäkkäille koirille ja niille, joiden nukuttaminen ei ole mahdollista terveydellisistä syistä nukutukseen liittyvien riskien takia.

Olen ollut tekemisissä eläinten kanssa koko elämäni ajan jo pikkutytöstä lähtien. Aluksi ratsastuksen parissa ja myöhemmin itsekin koiranomistajana. Ihan viime vuosiin saakka olen ollut aktiivinen kilparatsastaja sekä labradorinnoutajien omistaja peräti 40 vuotta. Olen ollut myös ahkera koiranäyttelyihin osallistuja Kaukasiankoirani kanssa. Kokemukseni erilaisista eläimistä ja työskentely nuorempana eläinlääkärin avustajana auttaa minua hammasten puhdistusta tehdessäni lähestymään koiraa sen omilla ehdoilla ilman stressaamista tai koiran ahdistumista.

Ilman nukutusta tapahtuva hammaskiven puhdistus ei koskaan korvaa eläinlääkärin nukutuksessa tehtävää puhdistusta vaan toimii ennaltaehkäisevänä ja ylläpitävänä hoitotoimenpiteenä nukutusten välissä niin, ettei kumpikaan hoitomuoto kumoa toistaan vaan tnd taiäydentää sitä. Tällä hoidolla voidaan pidentää nukutusvälejä sillä nukutus voi olla aina pieni riski. Joskus on myös tilanteita, ettei koiraa voida nukuttaa.”

Tiina Romo

Tiina on Lemmikkikulmassa aina torstaisin. Hoidon hinta on 75 €.  Ajan hammaskivenpuhdistykseen voit varata suoraan netistä www.happypetz.fi tai Facebookista Happy Petz Finlad tai Lemmikkikulman numerosta 050 364 5448

Tiina